INDAS u poseti kompaniji Nivelco

Bez autora
Mar 16 2010

Ovlašćeni zastupnik kompanije Nivelco za Srbiju, BiH, Crnu Goru i Makedoniju kompanija INDAS d.o.o. organizovala je jednodnevnu posetu postrojenjima kompanije Nivelco u Budimpešti. Kompanija Nivelco je svetski priznata kompanija u proizvodnji instrumenata za merenje, detekciju i kontrolu nivoa tečnost, zrnastih i praškastih materijala. INDAS d.o.o je preduzeće koje se bavi automatizacionom, merno-regulacionom tehnikom, industrijskim inženjeringom i ovlašćeni je distributer proizvoda kompanije Nivelco. Predsednik i jedan od suvlasnika kompanije Nivelco, Tibor Winkler ugostio je tehnička lica i inženjere zaposlene u šećeranama kompanije SUNOCO. Cilj posete je upoznavanje poslovnih saradnika sa proizvodima kompanije Nivelco kako bi se lično uverili u kvalitet proizvoda i upoznali sa novinama u proizvodnom programu kompanije. Ova poseta je značila i kompaniji Nivelco da se upozna sa potrebama svojih klijenata.

INDAS u poseti kompaniji NivelcoOvlašćeni zastupnik kompanije Nivelco za Srbiju, BiH, Crnu Goru i Makedoniju kompanija INDAS d.o.o. organizovala je jednodnevnu posetu postrojenjima kompanije Nivelco u Budimpešti.

Kompanija Nivelco je svetski priznata kompanija u proizvodnji instrumenata za merenje, detekciju i kontrolu nivoa tečnost, zrnastih i praškastih materijala.

INDAS d.o.o je preduzeće koje se bavi automatizacionom, merno-regulacionom tehnikom,  industrijskim inženjeringom i ovlašćeni je distributer proizvoda kompanije Nivelco.

Predsednik i jedan od suvlasnika kompanije Nivelco, Tibor Winkler ugostio je tehnička lica i inženjere zaposlene u šećeranama kompanije SUNOCO. Cilj posete je upoznavanje poslovnih saradnika sa proizvodima kompanije Nivelco kako bi se lično uverili u kvalitet proizvoda i upoznali sa novinama u proizvodnom programu kompanije. Ova poseta je značila i kompaniji Nivelco da se upozna sa potrebama svojih klijenata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik